keresőszavak #7

November 14, 2015

két évig írtam ezt a posztot, nem kell ezen kiakadni, jó munkához idő kell. rendszeres olvasók tudják, hogy szart nem adok ki a kezeim közül, de azért az elvárásokat ne helyezzük túl magasra ezzel a poszttal szemben sem, mert valószínűleg alulról fogja leütni a lécet. nincs mély elemzés meg életbölcsességek, csak a jól bevált keresőszavak, amivel az emberek az oldalamra találtak.

zambo jimmy dark – az élet nem úgy működik, ahogy a tinimagazinokban leírják: nincsenek előre megírt forgatókönyvek, hanem csak sodor magával az ár és a megfelelési kényszer. de mit tegyen egy lázadó pubertás, aki a vámpíros filmeken felbuzdulva kecskeáldozós goth társaságba keveredett, ám my kemiköl romance dalok helyett a klasszikus slágereket szereti? egy végső, elkeseredett kísérletet tesz életminőségének javítására: talán zámbó jimmynek van egy elfeledett korszaka, amelyről a média még nem tudósított. talán a “még élni akarok” felkiáltás a dala végén egy neoliberális vámpír utolsó jajveszékelése a süllyedő világrendben? talán jimmy nem is véletlenül lett öngyilkos, hanem önszántából vetett véget életének, hogy megmutassa a gothoknak hogyan is kell ezt rendesen csinálni. reméljük megtalálod a számításod és önmagad barátom, hamarosan véget érnek a szörnyűséges évek.

szobis filmek – renáta éjszakára zombis filmet szeretett volna nézni, így hamar rákeresett a google-ben. keresését siker koronázta.

önkielégités ahh – “halkan gyerekek, gyertek közelebb. ha jól megfigyelitek a rácson túl láthattok egy fejlődésben levő kamaszt, aki éppen most fedezi fel a testét. ssh, halkabban, el ne riasszátok. ah, ma még csak önkielégítés holnap már mexikói kakapornó. haha, nem-nem, nem könnyezek, csak tudjátok, a nosztalgia belőlem is előhozza az érzéseket. nézzetek csak oda, milyen kecsesen rángatózik, kati ne sírj ez a természet csodája, sh-sh, nézd, nézd ahogy folyik a nyála. Fenséges.

sunyi fingok – végre valaki, aki nem csak “bóklászik” az interneten, hogy az időt elüsse, hanem lényegretörő és tartalmas dolgokat kutat a végtelen világhálón. üdvözöllek barátom, a témában szakértőnek tartom magam, bátran keress fel tanácsokért, hiszen ezt a dolgot nem lehet félvállról venni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: