akor gyer.

March 16, 2013

mindenki ismeri azt a facebookon terjengő ultraszar történetet, hogy

micsinálnál, ó ferenc, ha elhagynálak? visszamennék az exemhez, ó karolina. ó ferenc, egyél szart. ó karolina, te szellemi fogyatékos hiszen te lennél akkor az exem és hozzád mennék vissza, de nem várom el a sminktől aprómajomszarnyira zsugorodott agyadtól, hogy megértsd“.

na most ez ugye nagyon megható tényleg, de az ilyen történeteket kitalálókat vasvillára tűzve a város szélén kéne mutogatni és paradicsommal dobálni. és amikor azt hiszed, hogy nincs lejjebb, akkor jönnek a 23 lájkos, 10 évesek által irányított facebook page-ek, ahol a lányok KOPIRÁJT elkerülése érdekében átírják a saját verziójukra. mint mondjuk így:

L-micsinalnal ha...

“kicsim te vagy az exem” ?! most ha eltekintünk attól, hogy valószínű a kutyája ráfosott a billentyűzetre, és azért lett ilyen a helyesírás, ez a “csattanó” a végén ez valami zseniális: “drágám mit csinálnál ha szakítanánk. kussolj, most már csak az exem vagy.”

a fentieket olvasva még is azt gondolná az ember, ennél rosszabb történet vagy idézet nincs is, de van itt oridzsinöl kontent is, mielőtt valaki lopással vádolná a (most már két) hölgyet:

csok

tegla

figyeljünk oda, hogy sokszor ne olvassuk el ezeket, mert az intelligencia szintünk negatív irányba tolódása a célja ezen írásoknak. persze kell a marketing is:

4

nem egyedi példa ez azért, túl sok ilyennel találkozni manapság, az internet pedig lehetőséget ad arra, hogy belelássunk egy önmagát kereső, helyette azonban csak egy kliségyűjteményt találó serdülő tizenéves életébe és lelkivilágba. JÉZUS KRISZTUS GYERE VISSZA MINÉL HAMARABB!!!!!4 aki azonban úgy érzi mégis megtalálta önmagát az oldal üzenetében, annak van egy örömhírem:

admin

Advertisements

2 Responses to “akor gyer.”

  1. hajnalcsillag Says:

    Balázs, most már tudom mivel foglalkozol szabadidőben! ilyen gyöngyszemeket keresgetsz. hatalmas :D:D

  2. Balázs Says:

    ez a szomorú igazság. D:


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: