keresőszavak #6

February 18, 2013

“ó igen, a hosszú szünet után végre egy újabb magas színvonalú poszt” – kiált fel az a 12 ember, aki véletlenül rákattint a blogomra, majd szomorúan konstatálja, hogy egy újabb fantasztikus, keresőszavas poszttal húzom az időt, amíg valami értelmes nem jut eszembe. na de azért jó ez is néha.

zsedis filmek” – PISTA, KERESS MÁN’ A NETEN VALAMI JÓ KIS KARDOLÓS FILMET, AMIBEN ÍGY ORDÍT A NAGY KUTYA, MEG A’ ELEMLÁMPÁVAL DZSUDÓZNAK, AZ A ZSEDIS FILM TOD’, HOGYNETUDNÁD.

zombis filmek?:d” – örökkéegyedül jenő szmájlit írt a gógölbe, azt hivvén’, hogy majd barátokra lel. rohadj meg jenő, nem kapsz zombis filmet.

rohadjon meg a radics gigi” – így is lehet véleményt nyilvánítani persze és még mélységesen egyet is tudok érteni a kedves olvasóval.

karacsonislagerzambogimivel” – ez így egybe, zambogimi meg karacsonislager, “rakjon szpészt a náza anyád sírjára hülye internet”  felkiáltással győzött az ÉSZ, és talált.

“fingás magadtól” – szinte látni azt a lelki mélységet, amikor valakinek az eszébe ötlött, hogy “márpedig én magamtól fogok fingani”. majd szinte remegő kézzel pötyögte be egyesével a betűket: fingás… MAGADTÓL… enter. túl szép.

ez a 99. posztom egyébként, lesz századik is, ami ugyanolyan lesz, mint az eddigi 99, ez lesz benne a meglepetés.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: