közel a börtönhöz.

October 24, 2012

szinte a tarkómon éreztem a börtön forró lehelletét (na meg a néger cellatársamét). a blogom megkapta az első igazi fenyegetését:

nem kell megijedni, akármennyire is hivatalosnak tűnik a sok felkiáltójel, és az értelmetlen szószerkezetek, ez csak egy régebbi blogbejegyzésem alanya, aki túl sok rambókekszet reggelizett. persze ezt nem tudhattam (HOGYAN IS TUDHATTAM VOLNA?!), így telt múlt az idő és miközben a kirendelt ügyvédek telefonszámait nézegettem izzadtsággal tele, érkezett a megmentő üzenet.

a személységjogok (sic!) miatt kisatíroztam a nevet, de véletlenül ITT elolvasható a blogbejegyzés névvel együtt, amit 7 (!!) évvel ezelőtt írtam, 16 évesen. 16! a blogbejegyzés minden szavát tartom. peti jó gyerek, de ezt csinálja. ezt.

3 Responses to “közel a börtönhöz.”

 1. hajnalcsillag Says:

  Balázs, hogy te régen is írtál blogot.. :D megnyugtat, hogy te is tudtál egyszer felesleges dolgokról sokat írni és mesélni. majd néha csemegézem, ha unatkozom! ;)

 2. Anonymous Says:

  mikor lesz keresőszavas bejegyzés?

  • Balázs Says:

   sajnos nem olyan ütemben jönnek a hülye kereső szavak, mint szeretném, de már van pár raktáron, és még a hónapban csinálni akarok egyet.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: