miért nincs több poszt?

September 13, 2012

“miért nincs több poszt a blogodon?” – sokan teszik fel nekem ezt a kérdést, legalábbis párszor már megkérdezték. ha más nem, egyszer biztos kérdezték, mégha nem is tőlem. és nem is kérdés volt.

mindenesetre ha egyszer valaki megkérdezné, akkor azt válaszolnám, hogy addig nem teszek ki semmit ide, amíg tökéletesnek nem érzem és ez hosszú folyamat. a tökéletes alatt azt értem, hogy amíg egy mondatba bele lehet préselni egy szarós vagy fingós viccet, addig nem érzem befejezettnek

a másik fontos tényező, hogy van életem. napi több órát kell ülnöm a számítógép előtt és kattintanom haszontalan linkekre macskákról, nem tudok időt szakítani a kevésbé fontos dolgokra, mint a blogírás. meg egyébként is, ki ír még blogot? túlságosan 2010 az egész.

de hogy a wordpress alkotóinak is legyen munkájuk, meg hát az imidzsembe is belefér, ezért néha kiteszek pár gondolatot, hogy az a napi 4-5 ember, aki véletlenül rákeres a fingó felhőkre és hihetetlen nagy szerencséjére rátalál az internet legmélyebb blogjára, frusztráltan és boldogtalanul folytathassa a napját. szóval a lényeg (hogy tapadjon a bélyeg – szólalt meg 1985-ből a humoros fiatalember, majd abban a pillanatban agyon is verték): köszi mindenkinek.

10 évesen írtam egy novellát (tényleg), amiben az első oldalon megdöglött egy farmer egyetlen lova, ezért kiment egy lóversenyre fogadni, feltette az összes pénzét egy olyan lóra, ami az első kanyarban nekivágódott a falnak és az is megdöglött. a farmer hazament és megverte a család összes tagját. olyan tragédiát akartam írni, hogy aki elolvassa, az érezze a világ súlyát a vállain. anyám még büszkélkedett is a munkatársainak, hogy a fia novellát írt, aztán nem győzött bocsánatot kérni mind a 6 milliárd embertől, amikor elolvasta. ja igen, a lovakat se nagyon csíptem akkoriban.

ezt csak azért szúrtam ide, hogy érezze mindenki, az írói karrierem, már az elején el volt rendelve. szóval ha nem érezném azt, hogy hivatásos írónak lenni egy óriási nagy lutri, akkor szívesen csinálnám. ez volt az összefoglaló mondat a végén, aminek semmi köze nem volt az egész poszthoz. szép volt balázs.

4 Responses to “miért nincs több poszt?”

 1. Bobi Says:

  Ha az írás nem is megy gyorsan, de letöltő meg lejátszógombot látom beszereltél az összes posztod alá… ;) Szólj, ha nem fér el a reklámokból befolyt összeg a bankszámládon! :D (Hová süllyedt a wordpress?…)

 2. Balázs Says:

  kikapcsoltam az adblokot és még így se látok egy reklámot se. wat. :D

 3. zsoty27 Says:

  Hát hallod még ez az egész magyarázkodós írásod is simán megkacagtat úgyhogy már csak ezért is érdemes írnod :D
  Amikor meg komoly írásaid vannak azok meg egyediek és ütősek, szóval 1 ember akadni fog tuti, aki olvassa majd őket :D

 4. Balázs Says:

  ó egyem a szííved. <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: