10 oldal ami nélkül nem élet az élet… update.

March 12, 2011

A könyvjelzőim sorba lettek téve, és nagy dilemmázás során így sikerült kiválasztanom a top10 oldalt, ahova naponta egyszer el kell néznem, különben elvonási tüneteim jelentkeznek:

1. facebook.com – ez talán nem is meglepő, ha a vajas kenyeret facebookon keresztül is meg lehetne kenni, akkor nem kelnék fel többet a gép elől.

2. mellbimbo.eu – a napi vicceskép adagomat innen gyűjtöm be, hihetetlen jó humorérzékem egyik alapvető forrása.

3. nuskull.hu – most hogy már írkálok is ide talán egy újabb szintre lépett a nuskull nálam, napi 3-4x rálesni, fórumot olvasni, otthon érezni magam, lassan már ötödik éve.

4. bithumen.be – letorrentezni a fél világot az alapelvem, az ncore szemétkupacától hányingert kapok, úgyhogy marad nekem ez a szép, átlátható, gyors oldal. lóvé (ahogy kiszel tünde nyomja a reklámba)

5. it-leaked.com – zenebeszerzőhely #1. gyors feltöltések, rengeteg tag, válogatott minőség. szeretjük.

6. softmp3.com – zenebeszerzőhely #2. ugyanaz, mint a fenti, csak torrentben, és csak scene ripben. nomnom.

7. sfgame.hu – a böngészős játékok közül talán ezzel nyomom már a legtöbb ideje, mert egyszerű, nem veszi el sok időmet, érdekes, és nem szükséges édesapám telefonjáról titokban 4millió forintos sms-eket küldeni, hogy nagyobb farka legyen a főhősömnek.

8. armorgames.com – az igényes flashjátékok mekkája, akiknek a moops-ot, és az elephant quest-et is köszönhetjük, illetve még azt is, hogy mikor lepereg előttem életem filmje hangosan b*megolhassak, hogy mennyi értékes időt vett el az életemből. köszönöm.

9. netvibes.com – segtsége nélkül nem tudtam volna összegyűjteni azt a sok hulladék oldalt, amit amúgy végig kellene kattingatnom nap mint nap. csak bedobom a netvibes-ba az rss-ét a napiszarnak, meg a többi kultúrális magazinnak, azt’ fröcsöghet a nyálam.

10. a *te* blogod/oldalad – igen, a te oldalad csak a tizedik helyre fért be, pedig azt olvasom a legtöbbet. köszönöm neked élettapasztalataid megosztását, a vicces dolgokat, amik jobb kedvre derítenek, illetve az animálpornó videóid, amitől a reggeli kávé íze is feketébb lesz.

update: a facebook lecsúszott a harmadik helyre, a softmp3-at leállították, a shakes&fidget-et töröltem. it’s a CRUEL CRUEL WORLD

Advertisements

2 Responses to “10 oldal ami nélkül nem élet az élet… update.”

  1. chriscolours Says:

    megtisztelsz a tizedik hellyel. *hüpp*
    :)
    egyébként ez valós oldallátogatási statisztikán alapuló lista? ;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: