omg, they’re everywhere!

October 11, 2010

kicsit sorozat-dzsánkik lettünk rebessel, az élet minden egyes pillanatára fel tudunk hozni egy-egy frappáns példát az éppen aktuális sorozatokból. amíg régen hetente kb. 3 filmet néztünk, ennek száma 1-re redukálódott az addiktságnak köszönhetően. jelenleg 18 sorozatot nézünk folyamatosan, bár néhányat csak a szezonzárás után fogunk végigfutni. így pár részt lepörgetve ajánlok nektek egy-két igazán ígéretes, újonnan indult sorozatot:

better with you – fiatalos, házaspáros, sokat nevetős szitkom, sokkal jobb, mint a nem túl erősen nyitó how i met your mother.
no ordinary family – szuperhős család, heti 40 percben, a poénok adottak, bár egy kicsit nyögvenyelősen indult, azért csak lesz belőle valami.
outsourced – amerikai üzletembert indiába küldik, hogy az ottani részleget vezesse. hatalmas karakterek, szerintem az idei legjobb újonc.

igazából az új dömpingből ezek fogtak meg, a the event még várat magára, a raising hope nekem túl “my name is earl”-ös, azaz nulla poén, mégis eszik az emberek, a shit my dad says meg szintén elég gyenge, persze a konzervnevetést csak úgy tolják a képünkbe, mintha tényleg vicces lenne. magányos ebédekhez talán jó lesz.

Advertisements

One Response to “omg, they’re everywhere!”

  1. Rebes Says:

    Én vagyok Rebes! 8D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: