a randizás 10 alapszabálya.

August 4, 2010

(11:49) вalázs: szeretnéd hallani a randizás tíz alapszabályát, amit én alkottam?
(11:49) szabi : nah nyomjad
(11:50) вalázs: 10: első randin NINCS mellfogdosás! kivéve ha bögöly vagy darázs szállt rá. FIGYELEM! mellfogdosás céljából bögölytámadást imitálni szigorúan TILOS!
(11:51) вalázs: 9: mindig legyen kéznél egy csomag rágó. ha partnerünk szemében könnyek jelentek meg, melyet semmi nem indokol, gyanakodjunk a pofánkból bűzölgő duplasajtos hagymás hamburgerre, és toljunk be egy csomag ervévzt.
(11:52) вalázs: 8: egy randin soha nem nézzük meg más lány fenekét. kivételt képez ezalól megan fox.
(11:53) вalázs: 7: első randin ne mutassuk meg partnerünknek az évek alatt felhalmozott enimölpornó gyűjteményünket. ezt a szabályt akkor se szegjük meg, ha kiderül, hogy állatbarát.
(11:54) вalázs: 6: nem viszünk lánynak ajándékot első randin, legyünk mi magunk a meglepetés. ebbe az is beletartozik, hogy meztelen testünket szalaggal átkötve adjuk át magunkat egy teszkós nejlonszatyorba.
(11:56) вalázs: 5: bókolni szabad, azonban túldícsérni nem! ne mutassuk ki első randin, hogy lehoznánk érte a csillagokat, és akár hálkhogen mellére is rászarnánk érte, hadd higyje, hogy elérhetetlen macsók vagyunk.
(11:57) вalázs: 4: a nadrágunkban tomboló káoszt, melyet partnerünk esetleges mély dekoltázsa okoz csillapíthatjuk oly módon, hogy egy femilifrosztnyi jégkrémet véletlenül ölünkbe nyomunk, majd apró mozdulatokkal lenyugtatjuk. FIGYELEM! Ne engedjük a partnerünknek, hogy a jégkrémet ő törölje le.
(11:58) вalázs: 3: fogadjuk méltósággal, ha esetlegesen bókot kapunk. magunkat csak ritka esetben dícsérjük, mégha van is rá okunk (és miért ne lenne).
(11:59) вalázs: 2: első randin nincs análszex.
(11:59) вalázs: 1: a legfontosabb szabály pedig, hogy a partnerünk egy életre mellettünk kívánjon maradni: a szaftos fingóspoénok, melyeket minél gyakrabban süssünk el beszélgetés közben.

Advertisements

5 Responses to “a randizás 10 alapszabálya.”

  1. zsoty27 Says:

    Hát ez nagyon nagy! :D Nagyon kácágok :D

  2. hajnalcsillag Says:

    jaj Balázs. :D:D hát jót nevettem én is. :D

  3. Rebes Says:

    Hmm… nálam nem tartottad be az összes szabályt… pl a 4-est…;P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: