kissrenáta renáta megaposzt. (18+)

July 12, 2010

ma még csak egy egyszerű lány. de a holnap legendája. egy lázadó. az élet ellen. a magyar nyelvtan ellen. ki merne szembeszállni egy évszázadok, évezredek alatt tökéletesre csiszolódott dolog ellen, ilyen határozottan, és merészen? kissrenáta renáta. egy ember. egy hős.

nemrégiben hívta fel valaki (aki biztos nem szeretné nevét egy írásban látni a hölggyel – nem érdemelheti ki ezt senki) a figyelmem a következő idézetre, melyet reni hagyott egy zenekar rajongói oldalán:

null

pél szink… pélszink… pélszing… pílszing… PÍRSZING!!! zseniális. egyszerűen csak zseniális. van-e ember, aki egy ilyen egyszerűnek tűnő kérdést úgy tegyen fel, hogy szótár után kelljen nyúlni, hogy létezik-e a mondat, amit két másodperc alatt kisz*t magából? van. kissrenáta renáta.

bemutatkozásából megtudhatjuk, hogy nem egy külföldi diákról van szó, hanem egy 19 éve magyarország statisztikáját rontó fiatal lányról, aki talán egyetlen biztos pontként ragaszkodik ahhoz, amit a magyar média nyújtani tud számára:

null

szereti sp-t, illetve éder krisztiánt is, aki egy és ugyanaz, és talán mégse. szereti a művészt, és szereti az embert, ezzel a kettőséggel él a költő ebben a mondatszerkezetben, és az újabb nyomatékosítás csak mégjobban belénkégeti a fájó igazságot. ennek ellenére az anti-sp klub oszlopos tagjaként gyűri maga alá az éveket, amiből arra a következtetésre juthatunk, hogy az anti szó jelentéséről egyetlen vele foglalkozó tacskó sem világosította fel.

olyan értelmetlennek tűnő szófoszlányokkal írja tele üzenőfalát, amelyek jelentéséről egyelőre csak találgatni tud a 21. század embere. kevesek vagyunk a feldolgozásához. csak egy-két példa:
null
null
null

jelenleg a saját üzenőfalán, a “sziasztok miújság ott” 21-szer szerepel, mindenféle kommentár nélkül. a meg nem értett magányos hős, kinek egyedül kell végigharcolnia az élet kemény harcát. egyelőre három ember írt neki a falra:

töröllek, fogyatékos vagy
Najó énmost töröllek mert nemvagy normális!!!!!!
és msot kitöröllek mert nem vagy normális!!!!

kegyetlen az élet a különc hősökkel, hisz senki sem próféta a maga hazájában. remélhetőleg az élet téged fog igazolni reni, és minél előbb oda kerülsz, ahova az élet szánt. EGY KIETLEN GARÁZSBA, AHOVA NINCS BEKÖTVE AZ A ROHADT INTERNET!

a végére pedig jöjjön egy kép, amit csakis a tovább után nézhettek meg, mert nem érdemlem meg, hogy a főoldalamon szerepeljen…

null

Advertisements

2 Responses to “kissrenáta renáta megaposzt. (18+)”

  1. Rebes Says:

    A egy dolog, hogy vannak ilyen eszetlen emberek, de neked honnan jön ez a sok hülyeség?! :D Imádom! <3


  2. […] balázs” – kissrenáta reni kétségbeesett google keresése, biztos valami szerelemgenerátorban […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: